Przepisy

Czas przygotowania: 2 godziny Ilość porcji: jeden mazurek 30 cm/10cm Składniki: Spód: 100 g płatków owsianych górskich Sante 80 g masła orzechowego Sante 40 g oleju kokosowego 100 g orzechów ...
Smoothie z fasoli na napoju sojowym Lovege Organic, z białkiem serwatkowym Go On o smaku malinowym jogurtowym i chia Sante Skarby Ziemi – podane ze świeżymi malinami i miętą. ...
Przygotowanie: Suche składniki oraz połowę nerkowców i żurawiny mieszamy w misce. W dużym kubku łączymy mokre składniki, dokładnie mieszamy, następnie przelewamy do suchych i łączymy. Masę ...
Przygotowanie:  Mąkę przesiewamy przez sitko na stolnicę, dodajemy masło i siekamy razem z solą i jajkami. Całość szybko zagniatamy i wstawiamy do lodówki na co najmniej 2 godziny. Ciasto na ...
  Przygotowanie masy: W dużym garnku gotujemy dużą ilość wody. Kiedy woda nam się zagotuje dodajemy mak i dalej gotujemy na średnim ogniu przez 15 minut. W czasie, kiedy mak się gotuje, żurawinę ...
Przygotowanie: Kaszę jaglaną zalewamy wrzątkiem i na chwilę odstawiamy. Odcedzamy, płuczemy i wrzucamy do garnka z napojem roślinnym i 4 łyżkami wiórków kokosowych. Gotujemy do miękkości, aż ...
Przygotowanie: Soczewicę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę drobno siekamy i podsmażamy na rozgrzanym oleju. W dużej misce mieszamy soczewicę, cebulę, pastę ze słonecznika Lovege ...
Przygotowanie: Truskawki miksujemy ze 150 ml napoju migdałowego. Przelewamy do 4 schłodzonych szklanek, do 1/3 wysokości. Mango obieramy, usuwamy pestkę i miksujemy miąższ ze 150 ml napoju ...